Carrière

Wat is mijn talent?

Wat maakt jou zo goed in wat je doet? Waardoor is het dat mensen met jou in zee willen of dat ze met jou willen samenwerken i.p.v. anderen? Waardoor is het dat wanneer jij ergens bij betrokken bent er altijd meer creativiteit plaatsvindtEr is altijd wel iemand te vinden die theoretisch of technisch  meer kennis of kunde heeft en toch ben jij degene waar mensen graag mee samenwerken.  Wel eens afgevraagd waarom?  Misschien heb je al gemerkt dat er geen trainingen bestaan om dat te leren, kwestie van je hebt het of je hebt het niet. Maar niet handig dat je dan niet weet wat dat is want wie zou je kunnen zijn als je dat specifieke talent meer zou kunnen benutten en specialiseren en richten op het gene waar jij het meest blij van wordt?  

Geen voldoening meer uit werk

Hoe ben je eigenlijk in het werk terechtgekomen? Was dat een bewuste keuze of ben je daar toevallig in terecht gekomen? Was dat bij gebrek aan beter of iets waar je altijd al van wist dat dat hetgene was dat je gelukkig ging maken? Is het echt waar jij blij van word om elke dag te doen?  

Er zijn vele scenario’s mogelijk. Je begon ooit in een vakgebied maar bennu jaren verder en je merkt dat je als mens veranderd bent , met andere interesses en je niet meer de voldoening uit je werk haalt zoals eerst.  Je hebt keuzes gemaakt om meer geld te verdienen, bent een stuk gestegen op de ladder binnen een organisatie maar merkt dat het je ontbreekt aan passie. Je bent al meerdere keren als ondernemer of artiest begonnen voor jezelf maar steeds lukt het niet om er echt geld mee te verdienen of door te breken.  Je kunt maar niet die functie krijgen binnen het bedrijf waar je al jaren voor vecht. 

En toch ben je succesvol in wat je doet en willen mensen met jou werken. Toch voel je dat er iets in jou zit wat je anders maakt dan anderen en voel je je soms gefrustreerd dat jij niet helemaal gezien wordt binnen je organisatie voor wat je bent in totaliteit bent. Je voelt dat je met meer vertrouwen en vrijheid tot grote hoogtes zou kunnen stijgen maar ergens blokkeert er iets. Of je voelt bijvoorbeeld als artiest dat je blokkeert in je creatief proces en niet hetgeen kunt maken wat je zo graag wilt maar wel duidelijk voelt dat er in je zit.  

Hoe vind ik mijn passie

Je kunt alleen tot je volle potentieel komen in dit leven als je echt gaat staan voor wie jij bent , zonder compromis. Daarmee creeër je echtheid en authenticiteit en ga je dit ook uitstralen.  Wellicht ben je je al bewust van deze dingen maar ontbreekt het je aan de kennis om dit te doen.

Veel coaching richt zich op het mentale aspect maar in mijn optiek dien je op meerdere nivo’s blokades op te lossen om tot je volle potentieel te komen. Bepaalde dingen in jezelf zorgen ervoor dat jij nog niet het juiste aantrekt om de kansen te krijgen en  de dingen te doen die jij echt graag wilt. 

That’s where I come in.

Jezelf leren kennen

Ik ga je leren in contact te komen met wat er allemaal in je zit. De oorzaken van negatieve overtuigingen over jezelf en angst om uit je comfortzone te komen zijn vaak diepgeworteld en ik leer je die op te sporen en op te lossen op de meerde bewustzijnsnivo’s.  Hierdoor kom je dichter bij jezelf en durf je het leven te gaan leiden wat je echt wilt.  Je krijgt de tools om je focus te kunnen houden op de dingen die jij belangrijk vindt. Door de benodigde stappen te nemen kom je in een groei proces terecht waarbij je nu zelfredzaam bent om blokkades uit de weg te ruimen zodat je steeds gemotiveerd kunt blijven. Uiteindelijk zal je werk een reflectie zijn van jouw kernwaarden en van wie jij echt bentWil jij dit ook? Neem contact op en ga de uitdaging aan!