Coaching Masterclass met 16 lesmodules, bijbehorende werkopdrachten en 16 online VIP 1:1 Coaching en Therapie Sessies

Mannen Coaching VIP Traject Vogelvrij

Voor wie is dit VIP traject?

Dit 1:1 VIP Traject in persoonlijke ontwikkeling is speciaal samengesteld voor de man die de ballen heeft om zichzelf recht aan te kijken en echt voor mentale en emotionele vrijheid kiest.  De man die de teugels in eigen hand neemt en zelfredzaam wil worden in het oplossen van mentale, emotionele of fysieke problemen bij zichzelf. Om echt authentiek en emotioneel volwassen te worden is wilskracht nodig en de persoonlijke coaching en therapie sessies verdeeld over 8 maanden zijn nodig om echte gedragsverandering te bewerkstelligen.

Praktische info

Vrijheid wat is dat eigenlijk?

Wanneer je genoeg geld hebt om te doen wat je wilt, ben je dan vrij? En als dat geld dan op is, ben je dan nog steeds vrij? Of was er toch afhankelijkheid van dat geld om vrij te zijn..

Wanneer je vrijgezel bent en vrouwen kunt ontmoeten wanneer je wilt, ben je dan vrij? Of toch afhankelijk van telkens weer die nieuwe aandacht te willen ontvangen..

Wanneer je de wereld afreist en op alle plekken kan verblijven waar jij wilt en vertrekken kan wanneer jij wilt, ben je dan vrij? Of toch afhankelijk van de behoefte om weer een nieuwe plek te ontdekken?

Ben je vrij wanneer je kunt doen wat je wilt? Of toch afhankelijk van alleen te willen doen waar jij zin in hebt..

Wanneer je ‘alles’ hebt zoals een relatie, gezin en een leuke baan maar je kunt jezelf vaak niet uitspreken zoals je wilt omdat je bang bent om die mooie dingen te verliezen, ben je dan vrij? Of toch afhankelijk van al die zaken..

We leven tegenwoordig in een maatschappij met veel meer vrijheden dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis. Er is veel meer vrijheid om echt te doen wat je wilt dan ooit tevoren and that’s a good thing. Toch voelen we ons vaak nog steeds niet vrij..

Hoe voel ik me weer vrij?

Het zit in de mannelijke aard te ontdekken en naar vrijheid te streven. Dan voel je dat je leeft. Dit gevoel was zeker aanwezig toen je nog adolescent was en nog alles wilde ervaren en ontdekken. The sky was the limit! 

Toch kan het zo gelopen zijn dat je in het nastreven van dingen die je belangrijk vindt zoals een goede baan en relatie /gezin enigszins dat gevoel van vrijheid om te ontdekken en ervaren kwijt bent geraakt.  Dat vrije gevoel is er wellicht steeds minder en vervangen door dingen die je ‘moet’ doen om te kunnen leven zoals je wilt. Er heerst nog steeds onrust in je omdat ambitie en behoefte aan ontdekken en nieuwe stappen maken aanwezig blijven. Wellicht lastig te combineren met al die mooie dingen die je al hebt en er al zijn….

Maar het is toch nodig dat je als man je verantwoordelijkheid neemt en de dingen doet die gedaan moeten worden hoor ik je denken? Ja helemaal correct! Ok maar hoe kan ik dan die man zijn die zijn verantwoordelijkheden neemt , de dingen doet die gedaan moeten worden maar toch dat gevoel van vrijheid kan blijven ervaren?? Is dat überhaupt wel mogelijk?

Ja dat is het. Het gaat er namelijk om dat jij je realiseert dat je vrij voelen een ervaring is in jezelf. Zodra je die ervaring gaat ophangen aan externe zaken ben je weer afhankelijk van die dingen om je heen en dus niet vrij.

Vrijheid is een gevoel. Je kunt het niet kopen of verkrijgen. Het is iets wat je in jezelf dient te vinden.  Daarvoor moet je dus kennis gaan krijgen over hoe dingen in jezelf werken. Jezelf toegang gaan verschaffen tot wat er werkelijk allemaal in je zit. De dingen die je graag EN minder graag van jezelf ziet. Iedereen is uniek dus waarom ervaar jij bepaalde dingen zoals je doet? Waarom denk je dingen die je denkt? Ken je überhaupt het verschil tussen denken en voelen?

Praktische info

Wat houdt dit VIP Traject precies in?

In een serie van 16 lesmodules en online coaching webinars ga ik je inzicht geven in de achtergronden van verschillende aspecten van vrijheid, waarom jij onrust of een drang naar meer voelt of je niet vrij voelt op bepaalde gebieden.  Ik ga in op verschillende onderwerpen zoals mentaal en emotioneel gedrag, waarneming en de wisselwerking tussen geest, gevoel en lichaam. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, hoe je keuzes maakt en welke ervaringen daaraan ten grondslag liggen. Je wordt bewust hoe onverwerkte gevoelens en mentale overtuigingen jouw dagelijks leven beinvloeden en gaat leren deze te identificen en oplossen.

Je krijgt de mogelijkheid technieken aan te leren om jouw energie te managen en negativiteit in jezelf en om je heen voor 100% effectief los te laten. Hierdoor wordt je uiteindelijk zelfredzaam en onafhankelijk zodat jij de vrijheid voor jezelf gaat creeëren om te doen wat jij wilt.  

We gaan hiernaast ook aan de hand van kennis van grote denkers , filosofen en invloedrijke personen uit de menselijke geschiedenis de raakvlakken identificeren met de dagelijkse realiteit van het man zijn en vrijjeidservaring in de tegenwoordige tijd. We gaan tijd besteden aan het onderzoeken van de aanwezigheid van de  verschillende mannelijk archetypes in jou zelf en de volwassen en onvolwassen versies hiervan.

In feite ga je met mij in 8 maanden de diepte van jezelf in en gaan er dingen veranderen in jou zelf en om je heen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Wat levert het op?

Kennis over de samenhang tussen gedachten, gevoel en lichaam
Inzicht in je eigen gedrag en waar dat vandaan komt
Bewustwording hoe je verleden je heden en toekomst beinvloed
Limiterende overtuigingen en blokkades herkennen
Know how over hoe onverwerkte emoties klachten veroorzaken en op te lossen
Vertrouwen in jezelf en te kunnen gaan staan voor wie jij bent
Zelfredzaam worden in het oplossen van eventuele klachten of problemen
Emotionele volwassenheid

Ja, ik meld mij graag aan voor het VIP Traject Vogelvrij